Corona maatregelen

Maatregelen coronavirus

Wij zijn gewoon open maar hopen dat u onderstaande maatregelen in acht neemt:

Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Wij hebben onze maatregelen getroffen:

  • Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen. Indien u toch wilt wachten hebben wij aangepaste wachtplekken gemaakt waarbij de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Ook proberen wij de wacht klanten zoveel mogelijk te spreiden. Wij vragen u dan ook om u aan de afgesproken tijd te houden.
  • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen, tevens gebruiken wij stuurhoezen, pook hoezen, stoelhoezen en plastic vloermatten. Deze worden direct na gebruik weggegooid.
  • Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.
  • U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers zullen u geen hand geven en zullen 1,5 meter afstand bewaren.

Bent u in een RIVM risicogebied geweest?
Breng uw auto niet langs binnen twee weken nadat u uit het risicogebied bent teruggekomen.

Heeft u contact gehad met een besmet persoon & heeft u last van koorts of luchtwegklachten (hoesten, keelpijn, niezen, verstopte neus of loopneus) of problemen met ademhalen?
Breng uw auto niet in tijden dat u symptomen vertoond.

Geldt een van bovenstaande dingen en heeft u al een afspraak met ons gemaakt?
Wij gaan ervan uit dat u niet langskomt voor de afspraak maar dat u telefonisch contact opneemt. Samen maken we dan afspraken over hoe verder, we kunnen de afspraak dan in overleg uitstellen.

Op deze manier proberen wij op een zo normaal en veilig mogelijke manier, voor u en onze medewerkers te werken. Wij hopen op uw medewerking en begrip.  Bezoek blijft te allen tijde op eigen risico.

We vertrouwen op uw medewerking. Tot snel!