O4TnFFmOYAnHVh0eCI4ezgp7Ow1mthTt7qMuOhLj.jpg
iYhMYecN3m0pY2zivFFxgXfO0x5Axs0ot3Iyjxv5.jpg

Rica Chiptuning

U kunt bij Autobedrijf H.J. Lange uw Volvo op professionele wijze laten chiptunen. Wij maken daarbij gebruik van RICA software. Hieronder leest u waarom wij gebruik maken van RICA software bij het chiptunen van uw Volvo.

RICA ontwikkeld al sinds 1992 unieke software voor het remappen (chiptuning) van het motormanagement van alle auto’s en motoren (voor diesel én benzine). Ook exporteren wij wereldwijd in ruim 30 landen tuningproducten via een netwerk van dealers en tuningcentra.

In onze R&D vestigingen in Nederland en Zweden wordt de beste automotive software ontwikkeld met behulp van zeer geavanceerde technieken. Het totale motormanagement van auto of motor wordt dankzij onze software, geperfectioneerd. Dat wij echte profs zijn, vertaalt zich naar ons succes in de professionele motorsport. Kortom, met onze software levert uw auto of motor een optimale prestatie.

De RICA software (RICA ECM upgrade) wordt voortdurend verfijnd. Van alle auto`s en producten worden de prestaties gecheckt en gemeten op de modernste MAHA 4WD vermogenstestbank, geschikt voor auto’s met een vermogen tot 850 pk. Wij garanderen dat de originele RICA ECM upgrade, geen schade veroorzaakt in de motor of transmissie van uw auto. Daarom behoudt uw auto of motor met de chiptuning van RICA, volledige dealerservice. En wordt de RICA software bijvoorbeeld bij onderhoud aan uw auto bij de dealer overschreven, dan wordt gratis de aangepaste versie opnieuw geprogrammeerd. Bent u niet tevreden? Dan kunt u altijd bij ons terecht!

Met de RICA ECM upgrade kiest u voor professionaliteit, hoge kwaliteit, optimale service, betrouwbaarheid en veiligheid.